SEASEA - KUNDEN I FOKUS!


Vi har alltid deg som kunde i fokus. Vi vil sammen med deg forbedre din fritid på sjøen. For å hjelpe deg med dette har vi vårt kunnskapsrike personal og vårt brede sortiment til meget gode priser. I tillegg til dette har vi alltid gode tilbud, slik at du som kunde skal gjøre dine beste båtutstyrskjøp her hos oss. Vi har alt du trenger av tilbehør til din fritidsbåt, uansett om det er en jolle, stor motor- eller seilbåt. I tillegg til mengdene av båtustyr i våre butikker tilbyr vi masse inspirasjon, råd og tips for et morsommere båtliv.


Vår kunnskap om hvert produkt og hvordan det fungerer sammen med din båt, er din trygghet.


Sammen er vi størst i Norden!

 


SeaMail - Nyhetsbrev

Registrer deg til vårt nyhetsbrev for tips & råd, inspiration, gode tilbud samt invitasjoner til våre Laveste-Pris-dager.

Registrer deg til vårt nyhetsbrev her!Prisene på www.seasea.no og i katalogen er i NOK og inkluderer MVA. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Vi reserverer oss for prisendringer pga. endringer i moms, valuta og innkjøpspriser. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.


Priser på elektronikk, polyester, gelcoat, topcoat, glassfiber og oljer er å betrakte som dagspriser og kan endres uten forvarsel.


Byggplast Båtutstyr AS

Rudssletta 12

1309 Rud

67 17 52 52

Org.nummer: xxxx


SeaSea Båttillbehör er et varemerke som eies av Byggplast och Båtprylar.

Byggplast och Båtprylar Sverige AB

Lövbacksvägen 4 

141 71 Segeltorp

08-50 56 40 00

Organisationsnummer: 556201-7201

VAT No: SE556201720101