KjøpsvillkårBetaling:
Varene betales med Klarna faktura (0 kr) - betal innen 14 dager
Klarna faktura er forvalgt betalingsalternativ, du kan endre betaligsmetode etter at bestillingen er gjort i siste betalingssteg.

Øvrige betalingsmetoder:
Klarna direkte
Klarna konto
Kortbetaling
Bankoverføring - via din nettbank

Bekreftelse på din levering skjer normalt med SMS og e-post.

Hentes varene ut i butikk betales ordren ved utlevering.

Priser:
Alle priser er NOK inklusive moms.
Vi tar forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valuttakurser, lovpålagte avgifter eller vesentlig prisendring fra våre leverandører. Vi reserverer oss for eventuelle trykkfeil.

 
Fraktkostnad :
Fraktpriser vil komme frem i handlekurven, når adresse er valgt.
Varer som hentes i en av våre butikker er selfølgelig uten frakt.

Alle varer sendes med PostNord og kan spores.

Maks vekt for levering er 35 kg.  Varer som skal sendes med større vekt avtales spesielt.
Maks lengde for levering er 235cm
For varer merket med spesialgods tilkommer et trasportgebyr kr. 95,- Dette er eks. årer, rør, opplagsstativer, bukker,osv.
Noen varer er å regne som farlig gods og kan ikke sendes. Dette er eks. maling, løsemiddler, blybatterier, nødraketter og polyester. Denne type varer kan kun bestilles for henting i en av våre butikker. Selfølgelig fraktfritt.

Vi sender ikke varer til utlandet.


Reklamasjoner:
Ta direkte kontakt med ordre@seasea.no eller telefon: 67 17 52 52
Varene skal være feilfrie ved levering. Om det er feil på produktet, skal du kontakte oss så snart som mulige så vi kan hjelpe til med å løse problemet.
OBS! Vi tar ikke i mot reklamsjoner uten at det er avtalt på forhånd. Dette fordi mange reklamasjoner kan løses uten at varen sendes i retur.

Transportskader:
Skade på pakker ved levering må meldes til transportør med en gang. Kontroller pakken før den tas imot fra transportør. Når skaden er medldt til transportør kan du ta kontakt på ordre@seasea.no slik at vi får løst problemet.

Feilleverte varer:
Hvis du har fått feil varer levert, ta kontakt med ordre@seasea.no

Pakker som ikke hentes:
Dersom du velger å ikke hente ut pakker må du gi oss melding om dette, samt betale returporto. Uavhentede pakker som kommer i retur uten at vi har fått medling om dette, vil påføre deg kostnader i for av porto og returgebyr. Returgebyr Kr. 150,-

Angrerett:
Angrerettloven gir deg som kunde en ubetinget rett til å gå fra avtalen ved å melde fra til oss innen 14 dager fra du har mottatt varen komplett. Kjøper må dekke returkostnadene og vil få full refusjon for returnerte varer. Dette forutsetter at varen returneres i fullgod stand og i original embalasje. Vi tar ikke imot varer som sendes i postoppkrav.  Husk å oppgi kontonummer slik at vi får tilbakebetalt etter at vi har mottatt varen. Normal behandlingstid er ca 14 dager.

Angrerett eller åpent kjøp gjelder ikke på spesialbestillinger og kappede varer.(slanger, kabler, liner osv)


Tillegg :
Vi reserverer oss for at tekst og bilde kan være feil i katalogen, kampanjebilag eller i webshopen. Vi reserverer oss også for at varer kan ta slutt. varer kan gå ut av sortimentet og produktendringer skjer fortløpende.


SeaSea Båttillbehör er et varemerke som eies av Byggplast och Båtprylar.

Byggplast Båtutstyr AS
Rudssletta 12
1351 Rud
Norge

Tel: 67 17 52 52

Org.nr 965 317 392
MVA.nr: NO965317392MVA